Individuele coaching

I.Tomas

Klassieke Homeopathie
TCM
Acupunctuur
Chinese Kruidengeneeskunde
Individuele Coaching

Praktijk voor:

HET VERWEZENLIJKEN VAN DE BESTEMMING

 

De werkelijke bestemming van een mens ligt, vaak als (deels latente) blauwdruk of potentie in iedereen opgeslagen.

 

Met "verwezenlijken van de bestemming" wordt bedoeld dat de werkelijke bestemming die in ieder mens is, zich kan uiten via de instrumenten die hij heeft, zoals zijn zelf (inklusief denken, voelen, etc.) zijn persoon, zijn lichaam en zijn leven.

 

Door middel van individuele coaching worden mensen geholpen bij het bewustworden en herkennen van de patronen die hen belemmeren in het verwezenlijken van de mens die hij/zij kan zijn.

Deze patronen kunnen zijn ontstaan door bijv. traumatische emotionele ervaringen, beperkende ideŽen over de eigen mogelijkheden of door onvoldoende bewustzijn van het authentieke "Zijn" in zichzelf.

Het gevolg van deze patronen kan bijv. zijn dat iemand niet diť relatie kan aangaan waarnaar die verlangt, of dat iemand niet tot een invulling kan komen in het persoonlijke leven of beroepsleven, die als werkelijk zinvol wordt ervaren.

Het niet voldoende bewust zijn van de eigen patronen en/of het onvoldoende benutten van de werkelijke mogelijkheden geeft op haar beurt vaak blokkades die tot klachten kunnen leiden op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau, bijv. hoofdpijnen, depressies, angsten of een gevoel van zinloosheid of leegte.

 

Via het energetisch zien en voelen, via gesprekken en via oefeningen worden dergelijke belemmerende patronen geÔdentificeerd, benoemd en herkenbaar gemaakt.

 

Met name door middel van mondelinge en energetische informatie-overdracht (transmissie), versterking van de fijnere/hogere energie-frequenties (resonantie) en herkenning wordt het authentieke Zijn in het bewustzijn geactiveerd. Daarbij worden de daardoor vrijgekomen, bewuste, energieŽn geactualiseerd en geÔntegreerd. Op deze wijze kan worden gewerkt aan de verwezenlijking van het essentiŽle in ieder mens.

 

Doordat het gehele menselijke systeem, naast bewustzijn en inzicht, meestal praktische hulp nodig heeft bij dit proces, zijn Chinese kruidengeneeskunde, Traditionele Acupunctuur en/of Klassieke Homeopathie vaak sterk ondersteunend bij het verwezenlijken van de bestemming.

 

"Het Voeden van de Bestemming" is een authentiek Chinees Geneeskundige doelstelling. Daar wordt het "Bu Ming" genoemd, waarbij "Bu" voeden betekent, en "Ming" vitaliteit, of leven. De hoogste bestemming ligt in de diepte, of kern, van de vitaliteit besloten; door middel van het voeden ervan wordt deze bestemming steeds meer verwezenlijkt.