contact

I.Tomas

Klassieke Homeopathie
TCM
Acupunctuur
Chinese Kruidengeneeskunde
Individuele Coaching

Praktijk voor:

Nieuwe patiŽnten, die graag informatie willen over de praktijk, kunnen hun naam en telefoonnummer inspreken op de automatische telefoon-beantwoorder van de praktijk, zij worden dan bij eerste gelegenheid door mij teruggebeld.

Voor patiŽnten die al in de praktijk zijn ingeschreven ben ik, voor het maken van afspraken, voor vragen en voor overleg, uitsluitend persoonlijk bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur.

Boodschappen kunnen altijd op de automatische telefoonbeantwoorder van de praktijk worden ingesproken, ook wanneer bijv. een afspraak tijdig moet worden afgezegd.

In medisch spoedeisende situaties dient altijd direkt contact opgenomen te worden met de dienstdoende huisarts of met de huisartsenpost in de betreffende regio. Met "medisch spoedeisende situaties" wordt bedoeld: omstandigheden die onmiddelijke aandacht behoeven of snel ingrijpen vereisen, om schade te voorkomen of te beperken, zoals bijv. een acute maagbloeding, T.I.A.-verschijnselen, etc. Dit zal nader worden besproken met nieuwe patiŽnten.

Bij mijn afwezigheid, ten gevolge van bijscholingsactiviteiten of vakantie, is inspreken op de automatische telefoonbeantwoorder van de praktijk niet mogelijk. Wel zult u op het bandje altijd de naam en het telefoonnummer van mijn waarnemer horen, die voor spoedeisende gevallen bereikbaar zal zijn. Aan hem kunt u tevens tijdig doorgeven wanneer een gemaakte afspraak moet worden veranderd, of wanneer u graag, als mogelijke nieuwe patiŽnt, door mij wilt worden teruggebeld.

De praktijk is gevestigd aan het adres:

Sint Annastraat 7
6524 EB Nijmegen
024 - 360.48.50

 

Welkom!